Pudele ūdens bagātināšanai ar ūdeņradi

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Pudele ūdens bagātināšanai ar ūdeņradi

Pudele ūdens bagātināšanai ar ūdeņradi

Pūdele ūdens bagatināšanai ar ūdeņradi.


Portatīvais ūdeņraža ūdens ģenerators ir absolūti unikāls un inovatīvs produkts, kurš labvēlīgi ietekmē mūsu organismu. Vispārzināms fakts, ka ūdens cilvēka organismā darbojas kā neaizstājams enerģijas avots. Tas, cik labi funkcionē katra organisma šūniņa, ir atkarīgs no tā, kā mēs apgādājam to ar ūdeni.


Kas ir ūdeņraža ūdens un ar ko tas atšķiras no parastā ūdens?


Ūdeņraža ūdenī ūdeņradis ir tīrā veidā (H2), nav saistīts ar citiem elementiem. Ģeneratorā notiek elektroķīmiski procesi un to rezultātā ūdeņradis atdalās no H2О molekulas.


Kā rodas ūdeņradis?


Kad mēs nospiežam pogu, ģeneratorā notiek elektrolīzes process – vājas elektriskās strāvas padeve. Šī procesa laikā notiek elektroķīmiskas reakcijas, kuru rezultātā notiek ūdens sadalīšanās skābeklī un ūdeņradī. Pats par sevi ūdeņradis ir ļoti ātri gaistoša gāze, kas ātri iztvaiko, tāpēc ģenerētais ūdeņraža ūdens jāizdzer 15-20 minūšu laikā.


Ar ko ir vērtīgs ūdeņraža ūdens?


Ūdeņradim piemīt unikāla spēja viegli iziet cauri organisma šūnu membrānām. Tieši tamdēļ ūdeņradis daudz efektīvāk piesaista brīvos radikāļus, nekā to spēj citi antioksidanti. Zinātniski pierādīts, ka tieši ar ūdeņradi bagātināts ūdens visefektīvāk un vislabāk piegādā ūdeņraža molekulas organismam. Ūdeņraža ūdenim piemīt izteikta antioksidantu iedarbība, pretiekaisuma un antialerģisks efekts. Ar ūdeņradi bagātināts ūdens aktivizē enerģētiskos apmaiņas procesus, paaugstina organisma aizsargspējas, izvada toksiskas vielas. Ūdeņraža ūdenim nav atklāti absolūti nekādi blakusefekti, tāpēc to var lietot gan pieaugušie, gan bērni.


Ar ko ūdeņraža ūdens ģenerators FISSMAN atšķiras no citiem?


Portatīvais ūdeņraža ūdens ģenerators FISSMAN vien nieka 3 minūtēs bagātinās parasto ūdeni ar ūdeņradi. Ergonomisko plastmasas korpusu ērti turēt rokā, pudeles nelielais izmērs neaizņem daudz vietas, dodoties ceļojumā, izbraucienā vai pastaigā. Šāds ģenerators ir vitāli nepieciešams cilvēkiem, kas piekopj veselīgu dzīvesveidu. Pudeles korpuss ir izgatavots no nekaitīgas plastmasas. Materiāls neizdala toksiskas vielas, neietekmē ūdens aromātu un garšu. Korpusam ir ieliekta forma – to ērti turēt rokā. Pudeles augstums ir 22 cm – to varēs ielikt mugursomā vai somiņā. To var ņemt līdzi dodoties gan ceļojumā un pastaigā, gan ielikt somā, ejot uz sporta zāli. Pudeles apakšējā daļā ir neliels ģenerators – tieši tas atbild par ūdens bagātināšanu ar ūdeņradi. Atliek vien nospiest pogu un pagaidīt trīs minūtes. Protams, var dzert arī parasto šķidrumu. Pēc ģeneratora aktivizācijas pamanīsiet ūdenī burbulīšus – tas nozīmē, ka process norit pareizi. Korpusa apakšējā daļā ieslēdzas zilgans apgaismojums. Vāks ir pilnīgi hermētisks, kas pasargā šķidrumu no izlīšanas. Vāks aizveras ar klikšķi – to var ērti atvērt ar vienu roku. Pudeles tilpums – 320ml. Tāda ūdens daudzuma pilnīgi pietiek vienam treniņam vai pastaigai. Ūdeņraža ūdeni var dzert ne tikai sportisti, bet ikviens, kurš rūpējas par savu veselību. Tas uzlabo pašsajūtu, līdz ar to arī ārējo izskatu.


Dzeriet ūdeņraža ūdeni regulāri un rezultāts iepriecinās Jūs jau pēc vienas nedēļas.


'

Uz veselību!

Fissman Anete | 08 marts 2021
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies