Kādu termokrūzi izvēlēties?

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Kādu termokrūzi izvēlēties?

Kādu termokrūzi izvēlēties?

Kritēriji, kas jāņem vērā izvēloties termokrūzi.

Tilpums.

Izvēloties termokrūzi, apdomājiet kāds tieši tilpums būs jums vispiemērotākais. Vajadzīga termokrūze, lai kafejnīcā iegādātos rīta kafijas devu līdzņemšanai? Šādam nolūkam jums pietiks krūzes, kuras tilpums ir 320 ml. Ja izmantosiet termokrūzi, dodoties ar ģimeni brīvdienu pastaigās vai piknikā, tad lieti noderēs 750 ml liela krūze.

Meklējiet termokrūzi sev, lai dienas garumā pa rokai vienmēr būtu aromātiska augu tēja? Tad jums vajadzīga termokrūze, kuras tilpums ir 420-500 ml. Vēl viens svarīgs kritērijs, kas jāņem vērā izvēloties termokrūzi – materiāls, no kura izgatavots korpuss un iekšējā kolba. Optimāls variants – izturīgais un ilgi kalpojošais nerūsējošais tērauds. Kādas ir šī materiāla priekšrocības, izgatavojot termokrūzes? Pirmkārt, trauks nesasitīsies kritiena laikā. Otrkārt, kolba no nerūsējošā tērauda ne pie kādām temperatūrām neizdala kaitīgas vielas, atšķirībā no termokrūzēm, kuras izgatavotas no apšaubāmas kvalitātes plastmasas. Treškārt, šis materiāls neuzsūc smaržas. Tamdēļ jums nebūs jāuztraucas, ka rīt dzersiet zāļu tēju ar šodienas kafijas garšu.

Forma un izmērs.

Šie kritēriji noteikti jāņem vērā, ja izvēlaties termokrūzi lietošanai mašīnā, lai to varētu novietot krūžu turētājā. Dotais kritērijs jāatceras arī izvēloties krūzi bērnam. Ja gribat, lai bērns patstāvīgi tur savu krūzi, labāk izvēlēties mazāka diametra trauku. Vienkārši, mazulim būs ērtāk to satvert un turēt. Atvēršanas un aizvēršanas mehānisms. Pirms veicat izvēli, apdomājiet kādās situācijās izmantosiet termokrūzi. Piemēram, ja jūs vadāt automašīnu vai stumjat bērnu ratiņus, viena roka būs aizņemta, tad labāk izmantot praktisko un ērto vienas rokas atvēršanas mehānismu. Pietiks nospiest uz pogas un vāciņš atvērsies. Šāds mehānisms pasargā no krūzes nejaušas atvēršanās, arī vāciņu var noņemt ar vienu roku. Pievērsiet uzmanību arī vāciņa hermētiskumam. Ja tā iekšpusē ir silikona blīve, tad varat būt simtprocentīgi droši, ka jūsu dzēriens neizlīs ne somā, ne arī braucot automašīnā.

Fissman Anete | 10 februāris 2021
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies