Dziļās pannas

49 prece
  • Cena
  • Sērija
    • Rādīt vairāk
  • Pārklājuma veids
    • Rādīt vairāk
  • Diametrs, сm
  • Krāsa
    • Rādīt vairāk
  • Tilpums
    • Rādīt vairāk
  • Materiāls
  • Saderīgie plīts veidi
  • Akcija
Rādīt vairāk
Lapā:
Pilsētas
Daugavpils Jelgava Jūrmala Liepāja Rīga

Kāpēc virtuvē obligāti jābūt dziļai pannai ar pretpiedeguma pārklājumu?


Mūsdienās pareizi pagatavots ēdiens ir viena no pieprasītākajām tendencēm pasaulē. Tas ir pamats racionālai pieejai rūpejoties par visas ģimenes veselību. Labklājības un aktīvas ilgmūžības atslēga. Un tomēr augsta dzīves ritma apstākļos daži cilvēki patiešām var pavadīt daudz laika ēdiena gatavošanai. Bet tas nav nepieciešams. Mājsaimnieces izglābj mūsdienīgas tehnoloģijas un augstas kvalitātes ēdieni. Piemēram, tikai vienu reizi izvēloties labu pannu ar pretpiedeguma pārklājumu, uz visiem laikiem tiks atrisināti vismaz 10 svarīgi uzdevumi.


Dziļa panna


1.Mazāk eļļas.
Šāda panna ļaus jums izmantot daudz mazāk eļļas un dažos gadījumos neizmantot to vispār.


2.Pārtika nepiedeg.
Tā rezultātā uz gatavā ēdiena neveidojas kaitīgs slānis ar augstu tauku saturu.


3.Cepšana un sautēšana.
Tas ir īpaši svarīgi tiem, kuru uzturā nav iekļauti cepti ēdieni. Augstas malas ļauj ne tikai cept, bet arī sautēt pārtiku.


4.Vienmērīga uzsilšana..
Pārtika vienādi labi sasilst uz visas virsmas. Rezultātā viņa vienmērīgi sasniedz gatavību.


5.Ikdienas lietošana.
Dziļas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu ir piemērotas biežai lietošanai. Ieteicama apkope ļauj tos izmantot ilgāku laiku.


6.Īpašu ēdienu gatavošana.
Mērces, deserti, delikateses no jūras veltēm - šādos traukos jūs varat gatavot visu, ko vēlaties.


7.Liels tilpums.
Sautējamās pannas ar palielinātu dziļumu un formu īpaši novērtēs tie, kuriem patīk uzņemt viesus, un tie, kuriem ir liela ģimene


8.Daudzpusība jebkuram produktam.
Zivis, gaļa, dārzeņi, sēnes - gatavojiet daudzveidīgi, izmēģiniet jaunus, neriskējot sabojāt ēdienu ar nepiemērotiem traukiem


9.Jūs varat gatavot graudus saturošus ēdienus.
Piemēram, plovs. Dziļā pannā ar pretpiedeguma parklājumu ir piemērota ķīniešu, japāņu un citu valsts ēdienu pagatavošanai.


10.Aizsardzība pret šļakatām.
Šādā traukā ir ērti maisīt ēdienu un kontrolēt tā gatavību pat ar atvērtu vāku. Augstas malas novērš virtuves darba virsmas smērēšanu.


Šodien FISSMAN kolekcijā ir vairāk nekā trīsdesmit dziļo pannu modeļi ar mūsdienīgiem pretpiedeguma pārklājumiem dažādu ēdienu pagatavošanai.


BioEcoCeramica – ēdieniem ar minimālu termisko apstrādi.

BioEcolon – ikdienas ēdiena gatavošanai un kulinārijas eksperimentiem.

IlagProfessional – profesionālai ēdiena gatavošanai.

Marble – izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem.

Micarex – piemīt pretskābes un sārmu īpašības.

PlatinumForte – ideāli piemērots kraukšķīgiem ēdieniem.

TiPro – ir īpaši izturīgs pateicoties titāna daļiņam.

TouchStone– ir izturīgs pret koroziju.

Greblon С3+ и XylanPlus – ir nodilumizturīgi.


Dziļu pannu ar pretpiedeguma pārklājumu varat atrast mūsu inerneta veikalā vai FISSMAN salonos.


Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies