Kā izvēlēties katlu komplektu?

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Kā izvēlēties katlu komplektu?

Kā izvēlēties katlu komplektu?

Kā izvēlēties katlu komplektu?


Veidojot savu virtuves palīgu komplektu, svarīgi saglabāt veselo saprātu. Nopirkt kastroli tikai tāpēc, ka tas iederas virtuves interjerā, bet pēc tam atrast vietu tā glabāšanai, ja liela apjoma kastrolis jau ir jūsu arsenālā – diez vai to var nosaukt par racionālu pieeju. Pirms izveidot optimālu kastroļu komplektu, sākumā nosakiet, kādus tieši uzdevumus tie pildīs jūsu virtuvē, un tikai pēc tam ļaujiet vaļu emocijām, izvēloties priekšmetus no estētikas un stila skatupunkta.


Kāds komplekta sastāvs būs optimāls?


Grozi, kā gribi, bet vairāk par 3-4 priekšmetiem uz virtuves plīts vienlaikus novietot nevar, tāpēc, pat ļoti aizraujoties ar gatavošanu, vairāk par 3-4 kastroļiem ar vākiem komplektā nav nepieciešams – kastroļi vajadzīgi tikai ēdiena gatavošanai, uzglabāt sagatavotu ēdienu tajos nevajadzētu, jo tas nenāk par labu ne jūsu veselībai, ne kastroļu ilgmūžībai.


Kādus kastroļus iekļaut komplektā?


Izvēlieties lielu universālu kastroli, kura tilpums ir 5 litri – tajā parocīgi vārīt buljonus, novārīt lielu daudzumu dārzeņu, gatavot kompotus, uzvārīt zupu draugu kompānijai. Komplektā noteikti iekļaujiet arī nedaudz mazāka tilpuma kastroli – apmēram 3 litru. Tas noderēs gatavojot putras, makaronu izstrādājumus, otros ēdienus. Vēl viens obligāts komplekta priekšmets – ērts 1 litra kauss. Novārīt olas, sagatavot mērci vai vārīto krēmu eklēriem un tortēm – šādi uzdevumi piemēroti tieši kausam.


Ja jūsu ģimenē ir kāds, kam jāgatavo īpašs ēdiens vai mazulis – kastroļu komplektu var paplašināt līdz 4 priekšmetiem. Tad tas sastāvēs no lielā kastroļa, viena vidēja izmēra kastroļa, praktiska kausa un neliela izmēra kastroļa, kura tilpums ir 1 litrs, lai varētu gatavot atsevišķu porciju zupas, putras vai otros ēdienus.


Izvēloties kastroļu komplektu, pievērsiet uzmanību traukiem, kas izgatavoti no nerūsējoša tērauda, kam ir daudzslāņaina kapsulveida pamatne – šādi kastroļi ir praktiski un ērti, ļoti ātri uzsilst, tiem nav nepieciešama kāda īpaša kopšana. Vēl viens mūsdienīgs un pilnīgi drošs risinājums – kastroļi no alumīnija ar profesionālu daudzslāņainu pret piedeguma pārklājumu Platinum, kas ir izturīgs pret nodilumu un koroziju.


Veidojot savu virtuves palīgu komplektu, jūs varat nopirkt atsevišķus kastroļus vai gatavu kastroļu komplektu, veidotu vienotā stilā, kurš teicami veiks tam paredzētās funkcijas un sagādās prieku, pateicoties pievilcīgajam dizainam un funkcionalitātei.

Fissman Anete | 08 marts 2021
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies