Marmits - brīnišķīga dāvana svētku galdam

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Marmits - brīnišķīga dāvana svētku galdam

Marmits - brīnišķīga dāvana svētku galdam

Kad saimniece uz svētku galda pasniedz karstos ēdienus, viņa vēlas, lai tie pēc iespējas ilgāk saglabātu siltu temperatūru. Šodien šiem nolūkiem varat izmantot ēdiena sildītāju - marmitu. Šis virtuves trauks ir plaši pieprasīts oficiālajās pieņemšanās, taču tas ir lieliski piemērots arī mājas ballītei. Jūs to varat iegādāties mūsu interneta veikalā, kas piedāvā arī citus lieliskus galda servēšanas piederumus.

Kādu marmitu izvēlēties mājai un kā to izmantot

Mājas lietošanai pietiks ar ietilpību līdz 3 litriem. Šādiem marmitiem ir kompakti izmēri, pateicoties kuriem tie neaizņem daudz vietas uz galda. Šie produkti atšķiras pēc apsildes veida. Mājas lietošanai labākā izvēle būs tie ēdiena sildītāji, kas uztur trauku temperatūru ar degošu sveču palīdzību. Tas palīdz radīt mājīgu atmosfēru un ir lieliski piemēroti mājas vakariņām.

Marmitiem var būt dažādas formas, bet visizplatītākās ir ovāla un taisnstūrveida. Taisnstūrformas marmitu ir ļoti ērti uzglabāt plauktos vai skapjos, jo tiem ir taisnas malas. Izvēloties šo produktu, ir jāpievērš uzmanība materiālam, no kura tas ir izgatavots. Piedāvājam Jums marmitus no karstumizturīga stikla. Tiem ir caurspīdīgas sienas, kas palīdz skaisti pasniegt trauku uz galda.

Šādos traukos var sildīt gandrīz jebkura veida ēdienu, sākot ar pirmo un otro ēdienu līdz pat dzērieniem. Dažas mājsaimnieces tos izmanto ēdiena gatavošanai un pēc tam nekavējoties pasniedz uz galda. Bet vispirms tur jānovieto stends ēdiena sildītājam un jāiededz sveces, un tikai tad jānoliek stikla bļoda. Šim produktam nav nepieciešama sarežģīta apkope. To var mazgāt gan trauku mazgājamajā mašīnā, gan ar rokām – ar mīkstu sūkli un trauku mazgāšanas līdzekli.

Jūsu svētki ne tikai vienmēr būs nodrošināti ar siltiem un garšīgiem ēdieniem, bet arī skaisti un mājīgi noformēti.

Neaizmirstami vakari un brīvdienas ar marmitu no FISSMAN!


Fissman Anete | 18 decembris 2022
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies