Dārzu sezona: kādi trauki noderēs vasarnīcā

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Dārzu sezona: kādi trauki noderēs vasarnīcā

Dārzu sezona: kādi trauki noderēs vasarnīcā

Dārzu sezona: kādi trauki noderēs vasarnīcā


Garās brīvdienas – labs iemesls, lai dotos uz vasarnīcu un kārtīgi atpūstos. Kādi trauki, priekšmeti un aksesuāri atvieglos ēdiena gatavošanu atpūtas brīžos? Skatiet aktuālo maija piedāvājumu no FISSMAN.


Kādus traukus, priekšmetus un aksesuārus iegādāties atpūtai vasarnīcā


Čuguna panna. Praktiska, ļoti izturīga un universāla – tās ir čuguna pannas priekšrocības. Uz tās var gatavot gan uz plīts, gan uz atklātas liesmas – tieši tas, kas vajadzīgs kulināriem eksperimentiem svaigā gaisā. Ja izlemsiet, ka vēlaties čuguna pannu gaļai, tad pievērsiet uzmanību grilpannai, uz kuras izdosies pagatavot sulīgu steiku.


Saliekams grils. Kompakts saliekams grils neaizņem daudz vietas – to būs ērti glabāt. Dienās, kad Jums sagribēsies uzcept aromātisku galiņu vai dārzeņus, tas būs labākais palīgs.


Režģis steikam. Vēl viens vērtīgs pirkums vasarnīcai – režģis steikam. Uz tā var cept ne tikai gaļu, bet arī dārzeņus un zivis.


Rīve dārzeņiem ar dažādiem nažiem. Pavasaris ir tas laiks, kad organisms pēc garās ziemas prasa zaļumus un dārzeņus. Kā atvieglot sev darbu, gatavojot dārzeņu ēdienus un salātus? Pievērsiet uzmanību rīvei ar dažādiem nažiem – ar tās palīdzību dārzeņi tiks sasmalcināti acumirklī un paliks vairāk laika atpūtai.


Termokrūka. Maijs ir viltīgs mēnesis – dienā bieži vien karsē saulīte, bet, pienākot vakaram, apņem drēgnums. Tāpēc, paņemiet uz vasarnīcu FISSMAN termokrūku, tilpumu varat izvēlēties. Dienā tajā var ieliet atspirdzinošus dzērienus, bet vakarā – karstu tēju. Šāda termokrūka spēj saglabāt konstantu dzērienu temperatūru.


Čuguna katls austrumu ēdienu pagatavošanai. Sagatavot īstu plovu čuguna katlā un paaicināt ciemos draugus vai vasarnīcas kaimiņus – kāpēc gan nē? Austrumu tautas plovu gatavo uz atklātas liesmas – šādā čuguna katlā arī Jūs to varat.


Izvēlieties pārbaudītas vērtības no FISSMAN un piedzīvosiet neaizmirstamu garšu pilnu vasaru!

Fissman Anete | 09 jūnijs 2021
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies