Čuguns ir materiāls, kas ir viegli pakļauts korozijai. Tādēļ ir jāievēro daži noteikumi gan tā kopšanā, gan uzglabāšanā.
Lasīt rakstuGatavošanas metode uz "Aukstās" jeb indukcijas plīts virsmas, bez gazes, tika izgudrota 20. gadsimta vidū. Kopš tā lai...
Lasīt rakstuVirtuves nazi mēdz dēvēt par svarīgāko pavāra instrumentu virtuvē. Pareiza galvenā virtuves palīga izvēle nosaka daudz. Vai nazis...
Lasīt rakstuDzidra borsilikāta stikla tējkannas izskatās stilīgi jebkurā virtuvē. Tās ir vieglas un izturīgas, kā arī ļauj vērot dzēriena pa...
Lasīt rakstuOlīveļļas vidējais glabāšanas laiks pirms iepakojuma atvēršanas ir 2 gadi. Šajā laikā tas saglabā savu garšu un aromātu, kā arī ...
Lasīt rakstuTendenci uz veselīgu dzīvesveidu un bez eļļas gatavotām maltītēm atbalsta arvien vairāk un vairāk. Specializēts virtuves piederu...
Lasīt rakstuKad saimniece uz svētku galda pasniedz karstos ēdienus, viņa vēlas, lai tie pēc iespējas ilgāk saglabātu siltu temperatūru. Šodien...
Lasīt rakstuStilīgi un eleganti, praktiski un neticami skaisti - Versailles porcelāna trauki ir lieliska izvēle īpašiem gadījumiem un ikdienai,...
Lasīt rakstuTuvojoties Jaungada brīvdienām, jautājums par dāvanām kļūst arvien aktuālāks. Ko dāvināt draugiem un kolēģiem? Noderīgu vai skai...
Lasīt rakstuJūs domājat, ka tējas trauku servīzi nopirkt ir vieglāk par vieglu? Tā arī ir, ja zini, kam jābūt komplektā. Citādi trūkstošos e...
Lasīt rakstuSalīdzinot ar keramiku, nerūsējošā tērauda materiāls ir pavisam jauns. To izmanto tikai simts gadus, bet paskatieties, cik daudz...
Lasīt rakstuLai cik paradoksāli tas neliktos, tomēr kvalitatīvi virtuves piederumi pasargās Jūs no liekiem tēriņiem. Šīs lietas Jūs izmanto...
Lasīt rakstuPasūtīt zvanu