Virtuves naži - lapa 9

162 preces
  • Cena
  • Sērija
    • Rādīt vairāk
  • Krāsa ?
  • Tērauda Sērija
    • Rādīt vairāk
  • Asmeņa Materiāls
  • Asmeņa Garums, cm
    • Rādīt vairāk
  • Tilpums
    • Rādīt vairāk
  • Materiāls
  • Roktura Materiāls
  • Izmantošana Mikroviļņu Krāsnī
  • Izmantošana Cepeškrāsnī
  • Lietošana trauku mazgājamajā mašīnā
  • Nažu veidi
    • Rādīt vairāk
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Atlaide 50%
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 21 cm (tērauds)
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie iemieso kalēja garu un kaislību. FISSMAN KENSEI HANZO 8.2" Yanagiba nazis ir ideāli piemērots zivju apstrādei. To galvenokārt izmanto zivju filejas griešanai bez kauliem sašimi un suši ēdieniem, taču to var izmantot arī mazu un vidēju zivju filēšanai, kā arī bieži tiek izmantots zivju nodīrāšanai. Yanagiba ir tradicionāls japāņu nazis ar vienu asinātu malu. Gan nedaudz ieliektā aizmugure, ko sauc par Urasuki, gan priekšējais slīpums, ko sauc par Shinogi, ļauj viegli noņemt nogriezto gabalu no asmens. Šaurais asmens un salīdzinoši asais malas leņķis ir yanagiba īpašības, kas ievērojami samazina piepūli, kas nepieciešama, lai sagrieztu sastāvdaļas. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties īpašajai Korudo aukstās sacietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no AUS-8 japāņu tērauds, kas ar augstu oglekļa saturu, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski saglabā asumu. Nazis ir ar roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšu akmens, nevainojamam asumam. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju.
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 21 cm (tērauds)
  • 25.13 €
  • 50.27 €
  • līdz 2 punktiem uz klienta karti
  • -50%
    Ietaupi 25.14 €
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 21 cm (tērauds)
Artikuls: 2580
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Jaunums
  • 26.37 €
  • līdz 2 punktiem uz klienta karti
Santoku nazis 18 cm Bonn
Artikuls: 2729
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Kampaņa
Gastonomijas nazis KENSEI ITTOSAI 20 cm (tērauds)
Kulinārijā bieži tiek runāts, ka vissvarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē vairāk kontrolēt griešanu ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāk, tas ir efektīvāk un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Pilnīgi jauns nažu līmenis, izstrādāts pilsētā Seki, Gifu prefektūrā, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas zināmi visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu nažus iedvesmoja Japāna, tie iemieso kalēja garu un aizraušanos. Pateicoties garam un šauram asmenim, tas noderēs jebkuru produktu sagriešanai ideālos plānos gabaliņos. Tas noderēs arī japāņu virtuves ēdienu pagatavošanā - suši un sašimi.  Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju.
Gastonomijas nazis KENSEI ITTOSAI 20 cm (tērauds)
  • 26.38 €
  • 37.69 €
  • līdz 2 punktiem uz klienta karti
  • -30%
    Ietaupi 11.31 €
Gastonomijas nazis KENSEI ITTOSAI 20 cm (tērauds)
Artikuls: 2576
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Rādīt vairāk
Lapā:

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies