Virtuves naži - lapa 14

180 preces
  • Cena
  • Sērija
    • Rādīt vairāk
  • Krāsa ?
  • Tērauda Sērija
    • Rādīt vairāk
  • Asmeņa Materiāls
  • Asmeņa Garums, cm
    • Rādīt vairāk
  • Tilpums
    • Rādīt vairāk
  • Materiāls
  • Roktura Materiāls
  • Izmantošana Mikroviļņu Krāsnī
  • Izmantošana Cepeškrāsnī
  • Lietošana trauku mazgājamajā mašīnā
  • Nažu veidi
    • Rādīt vairāk
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Japāņu nakiri cirvis KENSEI KOJIRO 14 cm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Nakiri ir Japānas populārs cirvītis. Japāņu FISSMAN KENSEI KOJIRO 5,5" Nakiri cirvītis ir piemērots ātrai un efektīvai dārzeņu un augļu griešanai, sasmalcināšanai vai ciršanai. Izturība pret koroziju un izturīgs, pateicoties īpašajai metāla cietināšanas tehnoloģijai ar Korudo aukstumu līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS -8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti labi uzasināts.Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 graudaina ūdens bāzes slīpakmens, lai nodrošinātu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties 15-17 grādu asināšanai katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru ,un pateicoties tam nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas.Premium klases tekstūras kartona iepakojums ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Japāņu nakiri cirvis KENSEI KOJIRO 14 cm
Japāņu nakiri cirvis KENSEI KOJIRO 14 cm Japāņu nakiri cirvis KENSEI KOJIRO 14 cm Japāņu nakiri cirvis KENSEI KOJIRO 14 cm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 56.05 €
  • līdz 5 punktiem uz klienta karti
Japāņu nakiri cirvis KENSEI KOJIRO 14 cm
Artikuls: 2560
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Gastronomiskais nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Gastronomiskais jeb filejas nazis FISSMAN KENSEI KOJIRO 7" ir lielisks palīgs griešanā. Asmens ir ļoti plāns un elastīgs, kas palīdz gaļas dalīšanā un zivju filejas griešanā. Tas ir ļoti ērts arī karpačo gatavošanā, piemēram, no liellopa vai laša . Pateicoties garajam un šaurajam asmenim, viegli iegūt plānas, ideāli līdzenas šķēles. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties īpašajai metāla rūdīšanas tehnoloģijai aukstā Korudo līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no AUS- 8 japāņu tērauds ar augstu oglekļa saturu, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski uzasināts. Nazis ar roku slīpēts uz 6000 graudaina ūdens bāzes slīpakmens. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties 15-17 grādu asināšanai katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga nodilumizturīga G-10 materiāla, kas iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties tam nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas. Iepakojums izgatavots no teksturēta premium kartona ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Gastronomiskais nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Gastronomiskais nazis KENSEI KOJIRO 18 cm Gastronomiskais nazis KENSEI KOJIRO 18 cm Gastronomiskais nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 56.05 €
  • līdz 5 punktiem uz klienta karti
Gastronomiskais nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Artikuls: 2559
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Kampaņa
Ševpavāra nazis KENSEI BOKUDEN 21 cm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un ķirurģiski precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. FISSMAN KENSEI BOKUDEN 8,2" šefpavāra nazis ir nazis ar platu, izturīgu asmeni un smalki noslīpētu griešanas malu. Universāls nazis gan profesionāļiem, gan šefpavāriem - amatieriem. Ja sadala tā griešanas malu trīs daļās, izrādās, ka tas ir piemērots pavisam citiem uzdevumiem. Priekšējā daļā var viegli sasmalcināt sīpolus vai kartupeļus, vidusdaļa ir ideāla garšaugu griešanai, un aizmugurējā daļa ir ērta cietu ēdienu griešanai. Augsta izturība pret koroziju un nodilumizturība, pateicoties īpašajai Korudo aukstās cietēšanas tehnoloģijai metālam līdz optimālam līmenim 58 HRC pē+R[-1]C:RCc Rockwell skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti labi notur malu. Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens akmens perfektam asumam. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādos katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes G-10 ūdensizturīga, nodilumizturīga materiāla, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un kā dēļ nazis neslīd rokā un neuzsūc svešus aromātus. Iepakojums izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju. Tērauds ar augstu oglekļa saturu - neatstājiet mitru uz ilgu laiku! Asināšanai mēs iesakām izmantot asināšanas akmeni. Pēc asināšanas noskalojiet ar ūdeni un nekavējoties noslaukiet ar tīru drānu. Nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā. Lūdzu, ievērojiet kopšanas instrukcijas un nazis jums kalpos ilgu laiku. Šis produkts atbilst visiem drošības un higiēnas standartiem.
Ševpavāra nazis KENSEI BOKUDEN 21 cm
Ševpavāra nazis KENSEI BOKUDEN 21 cm Ševpavāra nazis KENSEI BOKUDEN 21 cm Ševpavāra nazis KENSEI BOKUDEN 21 cm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 56.40 €
  • 70.50 €
  • līdz 5 punktiem uz klienta karti
  • -20%
    Ietaupi 14.10 €
Ševpavāra nazis KENSEI BOKUDEN 21 cm
Artikuls: 2554
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Deba nazis KENSEI HANZO 15 cm (tērauds)
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie iemieso kalēja garu un kaislību. Tradicionālais japāņu nazis Deba FISSMAN KENSEI HANZO 6 " - ir ar viegli atpazīstamu ķīļa formu un sabiezinātu asmeni, pa kura dibenu var sist ar roku. Tās galvenais mērķis ir jūras un upju zivju primārā griešana, astes un spuras nogriešana. Tas lieliski atspoguļo Japānas tradīcijas un kultūru, kur zivis un jūras veltes ir uztura pamatā. Šādu nazi ir vērts iegādāties jebkurā virtuvē, kur bieži un ar prieku tiek gatavotas jūras veltes. Izturība pret koroziju un nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim, 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšu akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju.
Deba nazis KENSEI HANZO 15 cm (tērauds)
Deba nazis KENSEI HANZO 15 cm (tērauds) Deba nazis KENSEI HANZO 15 cm (tērauds) Deba nazis KENSEI HANZO 15 cm (tērauds)
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 57.86 €
  • līdz 5 punktiem uz klienta karti
Deba nazis KENSEI HANZO 15 cm (tērauds)
Artikuls: 2582
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 17 cm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. FISSMAN KENSEI KOJIRO 6,8" virtuves cirvītis ir jūsu uzticamais draugs virtuvē. Tam ir spēcīgs, plats taisnstūra asmens ar izvirzījumu. Ideāli piemērots lielu cietu augļu un dārzeņu griešanai, smalcināšanai, gaļas un zivju sagatavošanai. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties speciāla metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai Korudo līdz optimālam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no japāņu AUS-8 augsta oglekļa tērauda, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti ass. Cirvītis ir apstrādāts ar rokām uz 6000 smilšu ūdens akmens slīpmašīnas līdz nevainojamam asumam.Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi katrā pusē.Cirvīša rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga G-10 materiāla, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūras, pateicoties kurām cirvīts neslīd no rokām un neuzsūc svešas smakas. Premium klases tekstūras kartona iepakojums ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 17 cm
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 17 cm Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 17 cm Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 17 cm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 59.00 €
  • līdz 5 punktiem uz klienta karti
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 17 cm
Artikuls: 2565
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Santoku nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. "Santoku" tulkojumā no japāņu valodas nozīmē, "trīs tikumi" vai "trīs pielietojumi", kas runā pats par sevi. Santoku nazis FISSMAN KENSEI KOJIRO 7" ir lieliski piemērots gan griešanai, gan smalcināšanai. Ar šo naža asmeni virtuvē vienlaikus var aizstāt vairākus tradicionālos nažus. To ir ērti izmantot gan gaļas, gan zivju griešanai, gan dārzeņu un augļu sagriešanai mazos gabaliņos,šķēles vai kubiciņos.Asmens pats par sevi ir diezgan plats, ar šauru rokturi, kas dod šefpavāram lielāku brīvību manipulēt ar nazi. Izturība pret koroziju un izturīgs, pateicoties īpašai metāla Korudo aukstās rūdīšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti labi uzasināts.Nazis ir manuāli slīpēts uz 6000 graudaina ūdens bāzes slīpakmens. nevainojamam asumam. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties 15-17 grādu asināšanai katrā pusē.Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstas temperatūras, un tam pateicoties nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas. Iepakojums no augstākās kvalitātes teksturēta kartona ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Santoku nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Santoku nazis KENSEI KOJIRO 18 cm Santoku nazis KENSEI KOJIRO 18 cm Santoku nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 59.78 €
  • līdz 5 punktiem uz klienta karti
Santoku nazis KENSEI KOJIRO 18 cm
Artikuls: 2558
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 24 cm (tērauds)
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie iemieso kalēja garu un kaislību. FISSMAN KENSEI HANZO 9.5" Yanagiba nazis ir ideāli piemērots zivju apstrādei. To galvenokārt izmanto zivju filejas griešanai bez kauliem sašimi un suši ēdieniem, taču to var izmantot arī mazu un vidēju zivju filēšanai, kā arī bieži tiek izmantots zivju nodīrāšanai. Yanagiba ir tradicionāls japāņu nazis ar vienu asinātu malu. Gan nedaudz ieliektā aizmugure, ko sauc par Urasuki, gan priekšējais slīpums, ko sauc par Shinogi, ļauj viegli noņemt nogriezto gabalu no asmens. Šaurais asmens un salīdzinoši asais malas leņķis ir yanagiba īpašības, kas ievērojami samazina piepūli, kas nepieciešama, lai sagrieztu sastāvdaļas. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties īpašajai Korudo aukstās sacietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no AUS-8 japāņu tērauds, kas ar augstu oglekļa saturu, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski saglabā asumu. Nazis ir ar roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšu akmens, nevainojamam asumam. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju.
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 24 cm (tērauds)
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 24 cm (tērauds) Yanagiba nazis KENSEI HANZO 24 cm (tērauds) Yanagiba nazis KENSEI HANZO 24 cm (tērauds)
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 61.59 €
  • līdz 6 punktiem uz klienta karti
Yanagiba nazis KENSEI HANZO 24 cm (tērauds)
Artikuls: 2579
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Jaunums
Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanai virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi, jūs varēsiet vairāk kontrolēt to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un ar ķirurģisku precizitāti neatkarīgi no tā, vai jūs smalcināt zaļumus vai milzīgu riekstu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš nažus un virtuves cirvjus pilnīgi jaunā līmenī, kas izstrādāti Seki, Gifu prefektūrā. Kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas pazīstami visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, un tie izstaro bezkompromisa kalēju garu un aizraušanos. FISSMAN KENSEI MASASHIGE 8" šefpavāra nazis ir ar platu, izturīgu asmeni un smalki slīpētu griešanas malu. Universāls nazis gan profesionāļiem, gan šefpavāriem - amatieriem. Ja prātīgi sadala tā griezējmalu trīs daļās, izrādās, ka tas ir piemērots pavisam citiem uzdevumiem. Priekšējā daļā var viegli sasmalcināt sīpolus vai kartupeļus, vidusdaļa ir ideāla garšaugu griešanai, un aizmugurējā daļa ir ērta cietu ēdienu griešanai. Tradicionāla japāņu meistarība apvienojumā ar progresīvām tehnoloģijām un skaistu modernu dizainu. Izturība pret koroziju unaugsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai aukstuma cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu AUS-8 tērauda ar augstu oglekļa saturu, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asināms: nazis ir roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens slīpakmens, lai nodrošinātu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai par 15-17 grādiem katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu cienītāju. Augsta oglekļa tērauds - neatstājiet to mitru uz ilgu laiku! Asināšanai iesakām izmantot asināšanas stienīti. Pēc asināšanas noskalojiet ar ūdeni un nekavējoties noslaukiet ar tīru drānu. Nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Lūdzu, ievērojiet kopšanas norādījumus un nazis jums kalpos ilgu laiku. Šis produkts atbilst visiem drošības un higiēnas standartiem.
Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE
Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 61.95 €
  • līdz 6 punktiem uz klienta karti
Pavāra nazis 20 cm KENSEI MASASHIGE
Artikuls: 2594
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. FISSMAN KENSEI KOJIRO 6,4" virtuves cirvītis ir jūsu uzticamais draugs virtuvē. Tam ir spēcīgs, plats taisnstūra asmens ar izvirzījumu. Ideāli piemērots lielu cietu augļu un dārzeņu griešanai, smalcināšanai, gaļas un zivju sagatavošanai. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties speciāla metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai Korudo līdz optimālam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no japāņu AUS-8 augsta oglekļa tērauda, šis tērauds ir ļoti izturīgs un ļoti ass. Cirvītis ir apstrādāts ar rokām uz 6000 smilšu ūdens akmens slīpmašīnas līdz nevainojamam asumam.Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi katrā pusē.Cirvīša rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga G-10 materiāla, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūras, pateicoties kurām cirvīts neslīd no rokām un neuzsūc svešas smakas. Premium klases tekstūras kartona iepakojums ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 63.52 €
  • līdz 6 punktiem uz klienta karti
Virtuves cirvītis KENSEI KOJIRO 16 cm
Artikuls: 2564
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Japāņu cirvis Nakiri KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Kulinārijā bieži tiek runāts, ka vissvarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanai virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē vairāk kontrolēt griešanu ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāk strādāt, tas ir efektīvāk un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Nazis izstrādāts pilnīgi jaunā līmenī, pilsētā Seki, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas zināmi visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu nažus iedvesmoja Japāna, tie iemieso kalēja garu un aizraušanos. Nakiri ir ļoti populārs nazis Japānā. Japāņu cirvis Nakiri FISSMAN KENSEI HANZO 7" ir piemērots ātrai un efektīvai dārzeņu un augļu griešanai, sasmalcināšanai vai sadalīšanai. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir ar roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšakmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga, nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neslīd rokā un neuzsūc pārtikas aromātus. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūēta kartona ar sudraba reljefu, neatstās vienaldzīgu nevienu patiesu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Japāņu cirvis Nakiri KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Japāņu cirvis Nakiri KENSEI HANZO 18 cm (tērauds) Japāņu cirvis Nakiri KENSEI HANZO 18 cm (tērauds) Japāņu cirvis Nakiri KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 65.32 €
  • līdz 6 punktiem uz klienta karti
Japāņu cirvis Nakiri KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Artikuls: 2583
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Deba nazis KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie iemieso kalēja garu un kaislību. Tradicionālais japāņu nazis Deba FISSMAN KENSEI HANZO 7 " - ir ar viegli atpazīstamu ķīļa formu un sabiezinātu asmeni, pa kura dibenu var sist ar roku. Tās galvenais mērķis ir jūras un upju zivju primārā griešana, astes un spuras nogriešana. Tas lieliski atspoguļo Japānas tradīcijas un kultūru, kur zivis un jūras veltes ir uztura pamatā. Šādu nazi ir vērts iegādāties jebkurā virtuvē, kur bieži un ar prieku tiek gatavotas jūras veltes. Izturība pret koroziju un nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim, 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšu akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju.
Deba nazis KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Deba nazis KENSEI HANZO 18 cm (tērauds) Deba nazis KENSEI HANZO 18 cm (tērauds) Deba nazis KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 65.32 €
  • līdz 6 punktiem uz klienta karti
Deba nazis KENSEI HANZO 18 cm (tērauds)
Artikuls: 2581
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Pievienot favorītiemPievienot favorītiem
Salīdzināt Ātra pārlūkošana
Jaunums
Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanai virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi, jūs varēsiet vairāk kontrolēt to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un ar ķirurģisku precizitāti, neatkarīgi no tā, vai jūs smalcināt zaļumus vai griežat milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš nažus un virtuves cirvjus pilnīgi jaunā līmenī, kas izstrādāti Seki, Gifu prefektūrā. Kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas pazīstami visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, un tie izstaro bezkompromisa kalēja garu un aizraušanos. FISSMAN KENSEI MITSUYOSHI 4" dārzeņu nazis ir ideāli piemērots mazu augļu un dārzeņu mizošanai un sagriešanai. Tas ir mazs nazis ar izturīgs asmeni un centrētu griešanas malu. Tradicionālā japāņu meistarība apvienojumā ar progresīvām tehnoloģijām un skaistu modernu dizainu. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties īpašai metāla rūdīšanas tehnoloģijai Korudo līdz 61 HRC pēc Rockwell skalas. Damaskas asmens ir izgatavots no 67 slāņiem izturīga VG-10 supertērauda. Tērauda slāņi ir slāņoti viens virs otra, veidojot neatkārtojamu rakstu, kas atgādina jūras viļņus. Asmeņus ar rokām asina amatnieki, izmantojot seno japāņu Honbazuke metodi. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga un nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neslīd no rokas un neuzsūc svešus aromātus. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu cienītāju. Augsta oglekļa tērauds - neatstājiet to mitru uz ilgu laiku! Asināšanai iesakām izmantot stienīti. Pēc asināšanas noskalojiet ar ūdeni un nekavējoties noslaukiet ar tīru drānu. Nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Lūdzu, ievērojiet kopšanas norādījumus un nazis jums kalpos ilgu laiku. Šis produkts atbilst visiem drošības un higiēnas standartiem.
Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm
Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm
Līdz 30% apmaksā ar bonusa punktiem
  • 65.74 €
  • līdz 6 punktiem uz klienta karti
Dārzeņu nazis KENSEI MITSUYOSHI 10 сm
Artikuls: 2593
 
  • Pasūtīt pa telefonu
  • Ielikt grozā
Ir pieejams
Rādīt vairāk
Lapā:

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies