Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē
ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Gastronomiskais jeb filejas nazis FISSMAN KENSEI KOJIRO 7" ir lielisks palīgs griešanā. Asmens ir ļoti plāns un elastīgs, kas palīdz gaļas dalīšanā un zivju filejas griešanā. Tas ir ļoti ērts arī karpačo gatavošanā, piemēram, no liellopa vai laša . Pateicoties garajam un šaurajam asmenim, viegli iegūt plānas, ideāli līdzenas šķēles. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties īpašajai metāla rūdīšanas tehnoloģijai aukstā Korudo līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no AUS- 8 japāņu tērauds ar augstu oglekļa saturu, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski uzasināts. Nazis ar roku slīpēts uz 6000 graudaina ūdens bāzes slīpakmens. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties 15-17 grādu asināšanai katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga nodilumizturīga G-10 materiāla, kas iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties tam nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas. Iepakojums izgatavots no teksturēta premium kartona ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizi izvēlēts nazis var būt milzīgs palīgs, skaistu ēdienu pagatavošanā un optimāls drošības nodrošinājums virtuvē. Izmantojot pareizi izgatavotu un uzasinātu nazi nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir daudz efektīvāks un var paveikt darbu ātri, tas ir ķirurģiski precīzs neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi vai muskatriekstu. Tāpēc FISSMAN piedāvā pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slaveno vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie elpo bezkompromisa kalēja garu un kaislību. Gastronomiskais jeb filejas nazis FISSMAN KENSEI KOJIRO 7" ir lielisks palīgs griešanā. Asmens ir ļoti plāns un elastīgs, kas palīdz gaļas dalīšanā un zivju filejas griešanā. Tas ir ļoti ērts arī karpačo gatavošanā, piemēram, no liellopa vai laša . Pateicoties garajam un šaurajam asmenim, viegli iegūt plānas, ideāli līdzenas šķēles. Izturība pret koroziju un izturība, pateicoties īpašajai metāla rūdīšanas tehnoloģijai aukstā Korudo līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas.Asmens ir izgatavots no AUS- 8 japāņu tērauds ar augstu oglekļa saturu, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski uzasināts. Nazis ar roku slīpēts uz 6000 graudaina ūdens bāzes slīpakmens. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties 15-17 grādu asināšanai katrā pusē. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga nodilumizturīga G-10 materiāla, kas iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties tam nazis neslīd rokā un neuzsūc svešas smakas. Iepakojums izgatavots no teksturēta premium kartona ar sudraba reljefu neatstās vienaldzīgu nevienu īstu augstas kvalitātes nažu pazinēju.
Vai jums ir palikuši kādi jautājumi? Atzvanīsim un atbildēsim tūlīt!