Šī kulinārijas lāpstiņa ir izgatavota no akācijas koka un ir lieliski pimērota, lai maisītu un apgrieztu ēdienu gatavošanas laikā, kā arī pasniegtu gatavos ēdienus. Ar tās palīdzību var viegli un rūpīgi uzlikt uz šķīvja kotletes vai zivju un gaļas steikus. Akācija ir ekoloģisks materiāls, kas nekaitē veselībai un izskatās ļoti pievilcīgi. Lāpstiņas forma ir ērta satvērienā, tās virsma ir gluda ar plūdeniem izliekumiem. Tā ir arī izturīga pret augstām temperatūrām, kas ļauj to izmantot ar jebkura veida traukiem. Tā ir viegli kopjama. Izmantojot pareizos instrumentus, pat nepieredzējuši pavāri var justies kā pieredzējuši šefpavāri.
Ikvienā darbā ir jātiecas uz pilnību. Ar pareizi piemeklētiem virtuves piederumiem no FISSMAN pat iesācējs pavārs-entuziasts jutīsies kā profesionāls šefpavārs!
Наши специалисты ответят вам ближайшее время.
Pasūtīt zvanu
Pasūtīt zvanu