DAŽĀDI UN VAJADZĪGI: KĀ IZVĒLĒTIES KATLU?

DAŽĀDI UN VAJADZĪGI: KĀ IZVĒLĒTIES KATLU?

Izvēlieties katlu atbilstoši savām vajadzībām.

Jūsu iecienītākā ēdiena gatavošana ir kā neliels šedevrs. Nav brīnums, ka ēdienu sauc par mākslu. Tā kā mākslinieks savu darbu izvēlas krāsas un otas, šefpavārs pievērš uzmanību katrai detaļai. Tas, ka rezultāts ir atkarīgs tikai no produktu kopuma, nav taisnība. Lielisku garšu, perfektu konsitenci un laika taupīšanu nodrošinās pareiza katla izvēle.

Visa uzmanība tiek pievērsta materiālam

Nepieredzējušam patērētājam var būt grūti saprast plašo produktu klāstu. Kad runa ir par katlu, vispirms pievērsiet uzmanību materiālam, no kura tas ir izgatavots.

• Nerūsējošais tērauds. Praktisks, izturīgs un daudzpusīgs nerūsējošais tērauds ir pelnīti ievērots amatieru un profesionāļu vidū. Nerūsējošā tērauda katlos pagatavotas zupas, tvaicēti dārzeņi un gaļa ir lieliski. Materiāls ir higiēnas un neiedarbojas uz produktiem, saglabājot to garšu un labvēlīgās īpašības.

• Keramika. Tradicionāli keramikas katli tiek izmantoti cepšanai. Taču to pielietošanas iespējas nav ierobežotas. Keramikas katlos jūs varat pagatavot gandrīz jebkuru pirmo un otro ēdienu un ar minimālu eļļas daudzumu. Tehnoloģijas ir paplašinājušas materiāla iespējas. Šodien keramikas katli ir aprīkoti ar indukcijas pamatni, kas ir piemērota mūsdienīgām ēdiena gatavošanas virsmām.

• Stikls. Karstumizturīga stikla katls ir veselīgu pārtikas mīļotāju izvēle. Tajā pagatavots ēdiens ir garšīgs un tajā pašā laikā veselīgs. Vitamīni un minerālvielas ir pilnībā saglabātas stikla katlos. Jūs varat izmantot stikla katlu krāsnī vai mikroviļņu krāsnī. Stikls ir viegli tīrāms un neuzsūc nekādas smakas.

• Alumīnijs. Viegls, izturīgs un praktisks katlu materiāls, kuru cena ir vairāk nekā pieņemama. Tomēr vecā parauga alumīnija pannas šodien vairs neizvēlamies. Gatavojot, to materiāls mijiedarbojas ar produktiem, maina to garšu un produkts zaudē savu vērtību. Bet, ja mēs runājam par modernu alumīnija katlu, tad par to vairs nav jāuztraucas. Mūsdienās alumīnija katlam tiek uzklāti speciāli vairāku slāņu pārklājumi, pateicoties kuriem ēdiens tiek gatavots ātri, nezaudējot augstvērtīgās uzturvielas. Šādi katli padara gardākas zupas, sautējumus un citas maltītes.

• Čuguns. Labākā izvēle ēdieniem, kas prasa ilgstošu gatavošanu. Čuguna katlos produktus var sautēt, apcept un cept, tie nepiedeg un nepielīp. Čuguna var izmantot uz plīts virsmas, cepeškrāsnī un pat uz atklātas uguns. Taisnība, pēdējos divos gadījumos ir svarīgi atcerēties noņemt rokturi, ja tas izgatavots no materiāla, kas nepanes atklātu liesmu vai lielu karstumu. Trūkums ir tas, ka čuguna katli ir diezgan smagi.

• Silikons. Katlus, kas izgatavoti no silikona var izmantot, gan cepeškrāsnī, gan mikroviļņu krāsnī. Viegls, videi draudzīgs materiāls lieliski saglabā produktu garšu, neizdala kaitīgas vielas un neļauj ēdienam piedegt. Silikonu ir vigil nomazgāt un tas kalpos ilgu laiku.

Kur nopirkt katlu komplektu?
Mūsdienu tehnoloģijas dod personai iespēju izvēlēties: iepirkties cilvēku pilnā iepirkšanās centrā vai apmeklēt interneta veikalu un iepirkties, neizejot no mājām vai biroja. Tie, kas novērtē komfortu un laiku, izvēlas otro iespēju. Turklāt tiešsaistes piedāvājums bieži vien ir pat labāks nekā mazumtirdzniecības vietās. Neatkarīgi no tā, kas jūs interesē - nerūsējošā tērauda kats, čuguna katls vai mūsdienīgs katls indukcijas virsmai - cena interneta veikalā Jūs iepriecinās un pārsteigs.

FISSMAN kompānija ir labs piemērs tam, kā plaša izvēle, laba cena un komforts pircējam tiek apvienotas pilnīgi dabiski un harmoniski. Laipni lūdzam tiešsaistes iepirkšanās pasaulē – FISSMAN.LV!

Paraiška išsiųsta!

Paraiška sėkmingai išsiųsta

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies