Trīs jaunumi kafijas cienītājiem. Apskats

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Trīs jaunumi kafijas cienītājiem. Apskats

 Trīs jaunumi kafijas cienītājiem. Apskats

Trīs jaunumi kafijas cienītājiem


Jums patīk mājās gatavot aromātisku kafiju no svaigi maltām kafijas pupiņām? Šie trīs jaunumi no FISSMAN palīdzēs iegūt brīnišķīgu rezultātu. Atliek vien izvēlēties, kurš no trim veidiem der tieši Jums.


Indukcijas turka kafijai. Tie, kam patīk kafijas gatavošanas process no sākuma līdz gala rezultātam, maļot kafijas pupiņas un pēc tam gatavojot dzērienu turkā, spēs novērtēt jauno indukcijas turku kafijas pagatavošanai. Izgatavota no ilgmūžīga nerūsējošā tērauda, tai ir bieza, daudzslāņaina kapsulveida pamatne. Šāda turka ātri uzsilst un gatavot tajā kafiju var uz jebkura veida plītīm, tai skaitā, uz indukcijas plītīm. Turkas tilpums ir 530 ml, tai ir ērts snīpītis kafijas noliešanai un bakelīta neuzkarstošs rokturis – viss ērtai aromātiska dzēriena pagatavošanai.


Franču prese CORRETTO. Tiem, kam patīk gatavot kafiju franču presē, FISSMAN piedāvā vēl vienu jaunumu – franču presi CORRETTO, kuras tilpums ir 600 ml. Tās kolba izgatavota no rūdīta borsilikāta stikla, virzulis un korpuss – no nerūsējoša tērauda, kam piemīt pretkorozijas noturība. Tas nozīmē, ka franču presē dzērieni saglabās nemainīgu dzērienu garšu – vienalga, vai tā būs kafija, vai tēja, vai arī ogu-tēju maisījums, ko arī var pagatavot franču presē. Tajā var sakult karstu pienu kapučīno kafijai.


Geizeru kafijas autots stikla. FISSMAN jaunajam geizeru kafijas automātam ir interesanta īpatnība – tam ir caurspīdīgas sieniņas no borsilikāta stikla. Tas ļauj vērot kafijas tapšanas procesu, bet pēc tam baudīt tās burvīgo garšu – geizeru kafijas automātā dzēriens sanāk piesātināts, aromātisks, ar labu, stingru putiņu. Turklāt geizeru kafijas automātam ir vēl kāda priekšrocība: kafijas nosēdumi nenonāk krūzītēs, visa maltā kafija paliek savā konteinerā.



Jautājums Jums, kafijas baudītāji – kā visbiežāk gatavojat kafiju: turkā, franču presē vai kafijas automātā?

Fissman Anete | 09 jūnijs 2021
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies