Kādi aksesuāri nepieciešami tiem, kas vēlas burvīgu figūru

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Kādi aksesuāri nepieciešami tiem, kas vēlas burvīgu figūru

Kādi aksesuāri nepieciešami tiem, kas vēlas burvīgu figūru

Kādi aksesuāri nepieciešami tiem, kas vēlas burvīgu figūru


Beidzot vasara! Laiks, ko var lieliski pavadīt brīvā dabā. Doties pastaigā uz tuvējo parku, izbraukt ārpus pilsētas vai izplānot vienas dienas ceļojumu. Nodoties tādiem sporta veidiem, kā volejbols, basketbols, izskriet kādu apli vai nodarboties ar veselīgo nūjošanu. Vasara ir tas laiks, kad vajadzētu pievērsties savas veselības uzlabošanai – sākt norūdīšanās procedūras, piedomāt pie ēdienkartes, līdz ar to uzlabot arī figūras aprises. Mēs vēlamies iepazīstināt Jūs ar tiem aksesuāriem, kas noderēs ceļā uz veselīgu dzīvesveidu un ko varat atrast mūsu interneta veikalā FISSMAN.


Sporta pudeles ūdenim. Tāda noderēs gan, uzsākot sporta aktivitātes, gan rūdītiem sportistiem. Mūsu organismam vitāli nepieciešams ūdens, tas palīdz saglabāt možumu visu treniņa laiku. Bet, vai Jūs zinājāt, ka ūdens ne tikai remdē slāpes, bet arī palīdz likvidēt tauku rezervītes.


Sporta pudele ūdenim no FISSMAN:

– remdēs slāpes, izzudīs sausuma sajūta mutē;

– palīdzēs atjaunot ūdens balansu organismā;

– kompensēs ūdens zudumu treniņa laikā un pie augstām gaisa temperatūrām;

– kļūs par Jūsu uzticamo pavadoni sporta nodarbību laikā gan zālē, gan āra apstākļos.

Sporta pudele ūdenim – aksesuārs, ko iegādājas vienu reizi. Tai jābūt ērtai formai un komfortablam apjomam. FISSMAN pudeles izgatavotas no viegla un izturīga plastikāta. Tām ir speciāls padziļinājums plaukstai. Ērti ielikt jebkurā sporta somā, novietot uz trenažieru paliktņiem. Apgādātas ar drošiem korķiem, kas neļauj ūdenim iztecēt, viegli attaisīt un aizvērt. FISSMAN piedāvā veselu pudeļu kolekciju, kuru tilpums ir no 550 ml līdz 1000 ml. Ērtāko modeli varat izvēlēties šeit.


Ūdeņraža pudeles ūdenim. Unikāls aksesuārs tiem, kas ne tikai rūpējas par veselību, bet arī seko jaunākajiem piedāvājumiem, kas saistīti ar veselīgu dzīvesveidu. Tās ir speciālas plastikāta kolbas, kurās ir mehānisms, kas parasto ūdeni bagātina ar ūdeņradi. Šim elementam piemīt daudzas cilvēka organismam vērtīgas īpašības, tai skaitā:

– ir dabisks antioksidants;

– piemīt pretiekaisuma spējas;

– apveltīts ar antialerģiskām īpašībām;

– palīdz aktivizēt enerģiju apmaiņu;

– nostiprina imunitāti;

– izvada toksīnus.

FISSMAN ūdeņraža pudele izgatavota no mūsdienīga un droša plastikāta. Tai ir snīpītis, lai ūdens baudīšana būtu ērta. Aprīkota ar atgāžamu vāciņu, ko var atvērt ar vienu roku. Pudeles pamatnē izvietots mehānisms, kurš iedarbina elektrolīzes procesu, proti, sadala ūdeni ūdeņradī, to bagātinot un ūdenī. Process aizņem nieka 3 minūtes. Pudeles apjoms ir 320 ml. Nav nepieciešams pieslēgt elektrotīklam. Pasūtīt šādu portatīvo ūdeņraža ģeneratoru varat šeit.


Konteineri un pusdienu kastes ēdienam. Vasara ir garu pastaigu laiks, kad var atjaunot spēkus, uzkožot kaut ko svaigā gaisā. Arī, ja dosieties tālākos ceļojumos pie dabas, varēsiet ievērot diētu.

FISSMAN konteineri ēdienam un pusdienu kastes uzreiz risina vairākus uzdevumus:

– palīdz organizēt kvalitatīvu ēdināšanu kā mājās, tā arī jebkurā vietā, kur vien Jūs atrodaties;

– ilgi saglabā produktus svaigus;

– caur tiem nav jūtamas smakas un tajos droši var glabāt šķidrumus;

– somā vai automašīnā neaizņem daudz vietas

– tiem ir neliels svars un ērts apjoms.

FISSMAN kolekcijā pārstāvēti silikona, plastikāta un stikla trauki. Porciju konteineru tilpums ir 320 ml. Visiem modeļiem ir vāciņš ar klikšķu sistēmu. Lielajām pusdienu kastēm ir sekcijas vairākiem ēdieniem, lai Jūsu ēdienkarte būtu daudzveidīga jebkuros apstākļos! Iegādāties kompakto pusdienu kasti vai konteineru ēdienam Jūs varat, uzklikšķinot šeit.

Kompānija FISSMAN novēl Jums vienmēr būt veseliem, enerģiskiem un skaistiem! Ar mūsu produkciju Jums tas būs pa spēkam!

Fissman Anete | 09 jūnijs 2021
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies