Viss cepšanai

81 prece
  • Cena
  • Sērija
  • Pārklājuma veids
  • Diametrs, сm
    • Rādīt vairāk
  • Krāsa ?
  • Tērauda Sērija
  • Asmeņa Materiāls
  • Tilpums
    • Rādīt vairāk
  • Materiāls
    • Rādīt vairāk
  • Roktura Materiāls
    • Rādīt vairāk
  • Sienas Augstums, cm
  • Izmantošana Mikroviļņu Krāsnī
  • Izmantošana Cepeškrāsnī
  • Lietošana trauku mazgājamajā mašīnā
  • Komplekts
Viss cepšanai
Rādīt vairāk
Lapā:

VISGARDĀKIE KONDITĒRIJAS IZSTRĀDĀJUMI AR FISSMAN - JĒGA IR FORMĀ.

Maigie aromātiskie konditorejas izstrādājumi, kas apvieno visu ģimeni pie viena galda, vienmēr ir saistīti ar komfortu un labsajūtu. Neatkarīgi no tā, vai tas ir sulīgs cepums, drupināti cepumi vai mīkstas vaniļas maizītes, mājās gatavoti ēdieni vienmēr ir lieliski. Tie, kas mīl "uzburt" konditorejas izstrādājumus, zina, ka veiksmes noslēpums sastāv no divām sastāvdaļām: laba garastāvokļa un pareizas formas. Pirmo izveido pašas saimnieces, otro – profesionāļi.


KĀ IZVĒLĒTIES CEPŠANAS FORMU

Dienas, kad mājā visiem ēdieniem bija tikai viena cepešpanna, ir pagātne. Šodien izvēle ir tik liela, ka nepieredzējis pircējs paliek nesaprašanā. Veidņu izgatavošanai tiek izmantoti dažādi materiāli. Turklāt starp tiem ir tādi, kas sākotnēji nebija saistīti ar cepeškrāsni. Bet gala rezultāts ir tieši atkarīgs no tā, no kā gatavoti ēdieni. Dažādiem šedevriem ir piemērotas dažādas cepšanas paplātes.

Patiesībā viss ir vienkārši. Lai izvēlētos perfektu cepšanas formu, jums vienkārši jāzina pamata nianses.
Materiālu dažādība


  • Nerūsējošais tērauds. Tērauda paplātes šefpavāri pelnīti ciena. Tajos esošie produkti saglabā dabisko krāsu, garšu un smaržu, nedeg un ātri gatavojas pat zemā temperatūrā. Šīs formas ir universālas: tās ir piemērotas gan gaļas, gan pīrāgu cepšanai. Tajā pašā laikā tie ieliski mazgājas un laika gaitā nezaudē savu izskatu. Galvenais ir augstas kvalitātes tērauds un cietas šuves. Tādas kā FISSMAN formas.
  • Oglekļa tērauds. Neskatoties uz neparasto nosaukumu, šo materiālu ir viegli atpazīt. Ārēji tas atgādina visiem pazīstamu čugunu, bet tajā pašā laikā oglekļa tēraudam ir daudz mazāks svars. Oglekļa tērauda formu lietošanā ieteicam ievērot noteikumus, lai tie kalpotu ilgi: tos nevar skrāpēt vai mazgāt ar pārāk agresīviem līdzekļiem. Siltais ūdens, mīksts sūklis un kvalitatīvs mazgāšanas līdzeklis vislabāk rūpējas par oglekļa tērauda formām. Pie attiecošas lietošanas formas kalpos ilgu laiku.
  • Keramika. Pirms daudziem gadsimtiem atklātais materiāls nezaudē savu nozīmi arī šodien. Keramikas galvenā priekšrocība ir spēja vienmērīgi sadalīt siltumu. Vēl viens plus ir estētika. Keramikas formas izskatās tik cēli, ka ir diezgan piemēroti tajās pasniegt gatavus ēdienus. Starp trūkumiem ir pienācīgs svars un plaisu veidošana nepareizas lietošanas procesā. Ir svarīgi atcerēties, ka keramika nevar izturēt temperatūras svārstības: jums jāievieto trauks aukstā ūdenī vai nedaudz siltā krāsnī.
  • Stikls. Cepšanas trauki, kas izgatavotas no karstumizturīga stikla, pēc tās īpašībām ir līdzīgs keramikai. Ja jūs nepieļaujat straujas temperatūras svārstības un saudzīgi lietojiet trauku, tas kalpos uzticīgi. Stikls nesatur kaitīgus piemaisījumus, saglabā ēdiena garšu un smaržu un ir viegli tīrāms. Tas ļauj vērot gatavošanas procesu gandrīz no iekšpuses un nebaidīties no piedegšanas.
  • Silikons. Viegls, praktisks, mūsdienīgs materiāls, kas ar katru gadu kļūst arvien populārāks. Silikona cepšanas formas ir universālas: gaļa, zivis un saldie ēdieni tajās ir vienlīdz garšīgi. Viņiem nav nepieciešama papildu eļļošana, un pārtika tajos nedeg. Silikons ir piemērots gan krāsnīm, gan mikroviļņu krāsnīm. Nebaidās no temperatūras izmaiņām, nededzina pirkstus un ir viegli mazgājams. Mūsdienās ražotāji ražo ne tikai klasiskus silikona traukus, bet arī dažādām figūrām un porciju sadalījumiem. Īpaša uzmanība jāpievērš silikona cepšanas paklājam – uz tā cepta picu, kūku, eklērus un dažādus pīrāgus.

CEPŠANAS GERDZENI: LABĀKAIS BALLĪŠU KŪKAI

Tiem, kam patīk cept kūkas un pīrāgus, atveramā cepšanas forma būs īsts atradums. Tās galvenā priekšrocība ir nemainīgi glīts gatavā ēdiena izskats. Pietiek ar slēdzenes atvienošanu - un kūka ir gatava, neskarta, nevainojami veidota. Atliek tikai atdalīt kūkas un piesātināt tās ar gardu mājās gatavotu krējumu. Dažu mājsaimnieču bažas par mīklas noplūdi ir absolūti nepamatotas. Rūpīgi pārdomātais dizains un īpašā struktūra nodrošina pilnīgu konditorejas šedevra drošību.

FISSMAN TRAUKI CEPŠANAI: RADI, PĀRSTEIDZ UN IEPRIECINI.

Trauku interneta veikals FISSMAN aicina iepirkties patiesus gardēžus un desertu cienītājus. Zīmola sortimentā ir viss saldajiem eksperimentiem:


  • klasiskās silikona cepšanas plātnes;
  • formas sirds un porciju veidā ar dažādu formu imitāciju;
  • cepamie paklāji;
  • keramikas un stikla veidnes;
  • trauki no nerūsējošā un oglekļa tērauda;
  • pret pielipšanas cepšanas formas;
  • cepšanas gredzeni;
  • vienreizējas lietošanas formas;
  • mērglāzes;
  • griezēji, otas, lāpstas un cits aprīkojums;
  • dzimšanas dienas sveces;

Visi FISSMAN produkti ir sertificēti: to uzticamību apstiprina starptautiski sertifikāti. : Tajā pašā laikā zīmola produktu galvenā priekšrocība ir drošība ģimenes veselībai. FISSMAN cepšanas izstrādājumi ir ieguldījums ilgiem gadiem. Ieprieciniet savus mīļos ar nesalīdzināmiem desertiem un maizes izstrādājumiem. Pārveidojiet savu virtuvi par gardu eksperimentu lauku. Radiet ar prieku: tas ir viegli, kad FISSMAN ir blakus.

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies