Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Статьи
  • Обзоры
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Советы покупателям
  • О товаре
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Ne tikai gaļu. Gatavojam mājās uz grilpannas

Ne tikai gaļu. Gatavojam mājās uz grilpannas

Ne tikai gaļu. Gatavojam mājās uz grilpannas


Ne velti sulīgos steikus uzskata par Dievu ēdienu. Senajā Romā bija rituāls cept lielus gaļas gabalus uz uguns. Tajos laikos šādu ēdienu baudīja vien dievišķais romiešu panteons. Visur valstī aromātiskos steikus lika uz dievnamu altāriem, lai izlūgtos Dievu žēlastību. Mūsdienās šādu ēdienu mēs baudām, lai apmierinātu savas garšas kārpiņas. Steiks var būt gan ikdienas ēdiens, gan pasniegts svētku mielasta galdā. Atliek vien iegādāties labu pannu grilēšanai un speciālo presi grilam. Taču šādā pannā var gatavot ne tikai gaļu.


Vēl 7 produkti mājas grilam


1. ZIVS. Steikam ideāli derēs laša un foreles gabali. Ja vēlaties uzcept nesadalītu zivi, izvēlieties nelielus jūras asarus vai karašus

2. GARNELES. Īpaši derēs lielās karaliskās vai tīģergarneles. Marinādei vajadzēs olīveļļu, citronu, ķiploku, sāli un garšvielas, kuras patīk.

3. DĀRZEŅI. Derēs baklažāni, kabači, paprika vai burkāni. Dārzeņus nomazgājiet. Sagrieziet gareniskās strēmelēs. Iemarinējiet un apcepiet 2-3 minūtes.

4. ŠAMPINJONI. Nomazgājiet un nosusiniet sēnes, sagrieziet ripiņās, iemarinējiet eļļā ar sāli, zaļumiem, pipariem un rozmarīnu. Apcepiet, pastāvīgi apmaisot.

5. KARTUPEĻI. Izvēlieties nelielus. Nomizojiet, sagrieziet šķēlēs, ierīvējiet ar sāli un garšvielām. Apcepiet. No ārpuses ir kraukšķoša garoziņa, iekšā mīksta masa

6. KUPĀTI. Derēs gan pašu gatavotie, gan pirktie. Grilpannu uzsildiet un iesmērējiet ar eļļu. Apcepiet kupātus 2-3 minūtes no katras puses.

7. PUTNI. Var izmantot jebkuru putna daļu, taču visgaršīgākā būs krūtiņa, iemarinēta krējumā ar garšvielām un sinepēm.

8. AUGĻI. Jā, tā nav kļūda! Uz grilpannas var gatavot pat desertus. Piemēram, no banāna. Notīriet četrus banānus. Izkausējiet trešdaļu paciņas sviesta un 100 gramus cukura. Katru banānu iemērciet iegūtajā masā un lieciet uz pannas. Pēc 2 minūtēm apbrūnējušos augļus var pasniegt galdā. Rotāšanai var izmantot sakultu putukrējumu vai izkausētu šokol


Kāda grilpanna nepieciešama


Lai sagatavotu kulinārijas šedevru mājas apstākļos, nepieciešams: kvalitatīvi produkti, laba recepte, aizrautīgs pavārs un pareizie trauki! Vajadzīgos virtuves piederumus Jūs atradīsiet FISSMAN kolekcijā.

Čuguna grilpanna, apaļa. Klasiskais modelis. Pamatnes diametrs 20 cm, maliņu 24 cm. Izgatavota no mūsdienīga čuguna. Pamatīga un praktiska. Var izmantot gatavojot uz plīts un arī cepeškrāsnī. Rokturis arī ir no čuguna. Rokturim ir cilpa, lai pannu varētu glabāt pakārtu. Šī ir grilpanna indukcijas plītīm, kas der arī citām plītīm – elektriskajām, gāzes un stikla keramikas. Iekšpusē reljefa virsma, kas nodrošina labāku cepšanu.

Prese grilam no čuguna, apaļa. Diametrs 24 cm. Der iepriekšminētajai pannai. Var iegādāties atsevišķi. Iekšpusē reljefa virsma. Rokturis apaļš, no karstumizturīga bakelīta. Neuzkarst, tāpēc nevar apdedzināties. Sver aptuveni 2 kg. Stabili piespiež gaļas un zivju steikus grilpannas virsmai.

Grilpanna ar pret piedeguma pārklājumu. Stilīgs taisnstūrveida formas modelis 48 un 28 cm. Izgatavota no mūsdienīga alumīnija. Šai grilpannai ir šveiciešu pārklājums Ilag Granistone.

Tas izgatavots no minerālkomponentu pamata. Ēdienam būs kraukšķīga garoziņa. Rokturis izgatavots no karstumizturīgā bakelīta ar maigu pārklājumu. Turot rokā, neslīd, neuzkarst. Indukcijas pamatne, der visu virsmu plītīm. Iekšpusē reljefa virsma.

Grila prese no čuguna, kvadrātveida. Universālais modelis 21x21 cm. Sver aptuveni 2 kg. Gatavošanas procesā stabili piespiež produktus pannas virsmai. Neļauj tiem deformēties. Iekšpusē reljefa virsma. Virsū ir ērts bakelīta rokturis. Var izmantot uz visu veidu plītīm.


Grilēšanas traukos FISSMAN gatavosiet garšīgu un daudzveidīgu ēdienu!

Fissman Anete Šteinberga | 09 jūnijs 2021
Komentāri0
Чтобы оставить комментарий необходимо авторизоваться

Pieteikums ir veiksmīgi nosūtīts

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies