КĀ IEMĀCĪT BĒRNU DZERT NO KRŪZES?

КĀ IEMĀCĪT BĒRNU DZERT NO KRŪZES?

Iemācīsim bērnam dzert no krūzes

Daudzi vecāki saskaras ar nepieciešamību pastāvīgi pārģērbt bērnu tajā laikā, kad viņi māca viņu dzert no krūzes, jo viņš gandrīz vienmēr aplej sevi! Ja mājās mammai var palīdzēt bērnu priekšautiņš un liels daudzums maināmo apģērbu, tad pastaigā tā var kļūt par īstu problēmu. Ko darīt un kā pārdzīvot šo sarežģīto pārejas periodu no pudeles uz krūzi? Risinājums ir, bērnu pudelīte ar snīpi.

FISSMAN tehnologi piedāvā vecāku uzmanībai savu jauno izstrādājumu: neizslīdoša bērnu dzeramā krūze!

Pēc izskata, bērnu dzeramā krūze ir tuvu parastai krūzei. Speciālais vārsts ar caurumiem pa visu vāka perimetru ļauj šķidrumam iztecēt no jebkuras dzeršanas puses, bet tas neizplūst no otras puses. Šī pieeja arī novērš aizrīšanās risku, saudzīgi palīdzot mazajam trenēt jaunu prasmi. Satveršanas ērtībai tradicionālās loka formas rokturi tiek novietoti uz tvertnes sāniem. Lai nodrošinātu higiēnu, ir paredzēts blīvs caurspīdīgs vāks. Mamma novērtēs dzēriena mērtrauka funkciju.

Viena no galvenajām FISSMAN bērnu dzeramas krūzes priekšrocībām ir spēja to izmantot kā parastu krūzi.Tiklīdz treniņš beidzies, un mazulis būs gatavs dzert no parastajiem krūzem, izņemiet silikona vārstu no noņemamās daļas. Pēc tam ielieciet iegriezto detaļu iepriekšējā vietā un piedāvājiet bērnam iemīļoto dzērienu. Ļaujiet savam mazajam pieaugt ar prieku!

Paraiška išsiųsta!

Paraiška sėkmingai išsiųsta

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies