Olīveļļas pareiza uzglabāšana

Filtrēt
Publikācijas
Tēmas
Visas publikācijas
  • Raksti
  • Receptes
  • Atsauksmes
Visas tēmas
  • Par produktu
  • Pircēju padomi
Lai uzrakstītu rakstu

Olīveļļas pareiza uzglabāšana

Olīveļļas pareiza uzglabāšana

Olīveļļas vidējais glabāšanas laiks pirms iepakojuma atvēršanas ir 2 gadi. Šajā laikā tas saglabā savu garšu un aromātu, kā arī dabiskās priekšrocības. Tāpēc jūs varat bez bailēm iegādāties eļļu, pat ja tā ir iepildīta pudelēs un iepakota pirms vairākiem mēnešiem. Tomēr ir svarīgi zināt, kā ar to rīkoties pēc iepakojuma atvēršanas. Nepareiza uzglabāšana ievērojami saīsina periodu, kad produkts ir labs.



Olīveļļas priekšrocības


Eļļa ir nenovērtējams linolskābes jeb Omega-6 avots, kas stiprina šūnu membrānas un labvēlīgi ietekmē gļotādu, tas nozīmē, ka eļļa faktiski samazina dabisku novecošanos. Olīveļļa satur daudz E vitamīna – dabisku antioksidantu, kā arī vitamīnus A, D, K un citas noderīgas vielas.



Kā uzglabāt eļļu mājās

Kvalitatīva prece tiek pārdota necaurspīdīgā metāla iepakojumā. Tas ir labākais iepakojums pārdošanai un transportēšanai. Neplīst, nelaiž cauri gaismu un neļauj oksidēties taukiem. Tomēr tas nav ideāli piemērots uzglabāšanai ikdienā. Nav ērti ieliet eļļu salātos no lielgabarīta metāla bundžas - uz malām paliek pilieni un nav pārredzams eļļas sastāvs.

Olīveļļas glabāšana ledusskapī ir slikta ideja. Zemas temperatūras ietekmē to nelabvēlīgi un tajā veidojas bālganas pārslas (tauku sabiezējumi). Ideālā gadījumā, ja produktam tiek nodrošināta normāla istabas temperatūra bez sildīšanas vai atdzesēšanas. Derēs vēss pieliekamais vai virtuves skapis prom no plīts un sildķermeņiem.

Speciālisti iesaka eļļu ieiet stikla traukā. Un ne visu uzreiz, bet pamazām. Pieredze rāda, ka gaisma iznīcina vitamīnus un antioksidantus, kā arī paātrina oksidācijas procesu. Rezultātā eļļa stagnē un pēc garšas kļūst sasmakusi.


Eļļas pudeles no FISSMAN


FISSMAN kolekcijā ir stilīgi no kvalitatīva stikla izgatavoti uzglabāšanas trauki ar mūsdienīgiem aksesuāriem – korķiem, dozatoriem un smidzinātājiem. Tas saglabā produkta īpašības un atvieglo tā lietošanu ikdienā.


1.  Eļļas pudele ar dozatoru

b.jpg


Tilpums 570 ml. Stikla korpusu papildina noņemama daļa ar snīpi. Tas cieši pieguļ un nelaiž cauri gaisu. Korpusa ārpusē ir mērīšanas skala.



2.  Eļļas un etiķa pudele ar korķi.

c.jpg


Modelis īstiem estētiem. Tilpums 450 ml. Sastāv no divām nodalījumiem. Klasiskā noapaļotā trauka un vīnogu zara formas trauka iekšpusē. Katrs trauks ir aizzīmogots ar korķi.


3.  Eļļas pudele ar smidzināmu dozatoru.

d.jpg


Ērts 100 ml trauks. Papildināts ar modernu smidzinātāju, ar kuru viegli izsmidzināt vajadzīgajā daudzumā.

 Jūs varat uzglabāt šādu pudeli gatavošanas zonā. Pateicoties mūsdienīgu materiālu izmantošanai, tas izskatās stilīgi un rotā interjeru, kā arī ļoti praktisks.

 

4.  Eļļas pudele ar otiņu.

e.jpg

Lielisks risinājums tiem, kas bieži izmanto eļļu, lai apsmērētu pārtikas produktus, kā arī ietaukotu cepšanas traukus. Ar otiņu ir ērti iesmērēt gan traukus, gan cepeti vai citus izstrādājumus.

5.  Eļļas un etiķa pudeļu komplekts.

f.jpg


Eļļas un etiķa pudeļu komplekts skaists risinājums pasniedzot eļļu un etiķi uz galda, lai katrs var pievienot savai maltītei vēlamo garšvielu daudzumu. Skaists un ērts risinājums arī virtuvē.

Fissman Anete | 22 оanvāris 2023
Komentāri0
Lai atstātu komentāru, ir jāautorizējas

Pasūtīt zvanu

Jūsu vārds obligāti jāaizpilda
Kontakttālrunis obligāti jāaizpilda

Autorizācija

Jūsu tālrunis vai e-pasts obligāti jāaizpilda
Parole ir obligāti jāaizpilda Aizmirsāt paroli?
Ja jums nav lietotāja konta, reģistrējies